Aikuisen naisen matka kohti elämänsä kuntoa osa 2; tavoitteen asettaminen

Tämän pitäisi olla helppoa, tavoitteen asettaminen. No onhan se tietyllä tapaa helppoa; päätavoitteeni on olla elämäni parhaassa kunnossa,kun täytän 40 vuotta. Siihen on aikaa 2 vuotta ja 2 kk:tta.

Mutta mikä on se elämäni paras kunto. Miten määrittelen itselleni sen mikä on se kunto mitä tavoitan? Haluanko, että pystyn juoksemaan maratonin, nostamaan tietyn määrän painoa vai onko se kuitenkin niinkin turhaimainen kuin oma ulkonäkö? Pakkohan se on myöntää, että tietysti ensimmäinen ajatus tässä projektissani oli näyttää niin perkuleen hyvältä etten koskaan ole näyttänyt, esikuvanani on idolini Kelsey Wells. Mutta ei se riitä minun mielestäni tavoitteeksi, ei se ole kuitenkaan se pääjuttu.

Helpotusta tähän tavoitteiden miettimiseen toi tässä samaan aikaan käymäni Lifeturnin Lisää Lihasta -verkkokurssi ja ensimmäinen tehtävänäni oli määrittää tavoite, mutta pilkkoa se osatavoitteiksi. Tämä oli itselle todella tärkeä muistutus siitä, että on erittäin tärkeää asettaa välitavoitteita, jotka lisäävät motivaatiota ja tuovat onnistumisen tunteita. Välitavoitteet tuli mietittyä nyt seuraavalle puolelle vuodelle

1.Syön terveellisesti

2. Liikun monipuolisesti ja arkeni on aktiivista.

3. Käyn heti kehonkoostumusmittauksessa, jotta pystyn seuraamaan lihas/rasvamassan kehitystä.

4. Käyn salilla 2 kertaa viikossa ja näen kehitystä, toistojen määrän/painojen lisääntymisenä. Ei selityksiä eikä tekosyitä treenin väliin jättämiselle.

5. Joogaan 2 kertaa viikossa, pidän näin lihashuolto yllä. (vihaan venyttelyä, mutta Joogan ansiosta se ei tunnu enää pakkopullalta)

Päätavoite:

Olen aktiivinen liikkuja, joka nauttii monipuolisesti liikunnasta. Rakastan omaa kehoani, en enää ole sen vihollinnen ja näen miten mahtaviin suorituksiin se pystyy. Olen terve, hyvinvoiva ja urheilullinen kuten oma idolini Kelsey Welles. Olen saanut kasvatettua lihasmassaa selkeästi.

No miten meni tämä viikko asettamien tavoittedein osalta. Totta kai lähes koko perhe oli flunssan kourissa tämän viikon. Oma olo ei myöskään ollut paras mahdollinen, joten tämän viikon osalta tavoitteista täyteen tuli vain kaksi kertaa joogaa. Mikä ei sinänsä ole huono saavutus onhan se kuitenkin 50% liikuntatavoitteestani. Koko viikko tuli syötyä terveellisesti ja hyvin, joten se tavoite meni 100%.

Instagramista minut löytää ketoforlifefi, sinne päivitän kuvia pääasiassa mun ketoruokailuista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: