Tervetuloa Lifeturn verkkokauppaan

Olemme suomalainen, 2018 perustettu kahden perheen yritys. Meiltä löydät tuotteita terveyteen ja tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tavoitteemme on tuoda ihmisten elämään elinvoimaa, aitoa iloa ja laatua.

Totuus on, että hyvinvointi alkaa valinnoista, mitä teet kehosi ja mielesi suhteen. Lifeturn auttaa sinua tekemään parempia valintoja ja tukemaan sinun arkeasi, niin kotona ja töissä laadukkaiden tuotteiden avulla.

 

Meidän tarina

Perustimme Lifeturn Oy:n auttamaan ihmisiä saavuttamaan laadukkaamman elämän, jonka uskomme saavuttavamme tarjoamalla laadukkaita tuotteita, joilla ihmiset voivat parantaa hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

Meillä kummallakin perustajalla on perheet ja ymmärrämme hyvin nykyajan kuormittavan arjen sekä päivittäiset haasteet. Onnellisen perheen, menestyvän uran ja oman hyvinvointisi tasapainottaminen on erittäin tärkeää. Juuri näissä asioissa haluamme tukea sinua asiakkaanamme.

 

Sinä olet tärkeä osa tarinaamme

Sinä asiakkaana olet meille tärkeä. Pienenä suomalaisena toimijana haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin ja panostamme todella asiakkaidemme tyytyväisyyteen. Haluamme sinun saavuttavan laadukkaamman elämän, motivoitua liikunnasta, nauttia terveellisestä ravinnosta ja nukkua sikeämmin. Haluamme myös panostaa saumattomaan ostokokemukseesi kaupassamme. Siksi tarjoamme nopean toimituksen Turussa sijaitsevasta varastosta, monipuoliset toimitusvaihtoehdot ja laajat maksutavat.

Kiitos, kun luit tarinamme! Jos sinua vielä askarruttaa jokin asia, niin voit laittaa meille helposti viestiä verkkokaupan chatissa tai sähköpostilla [email protected]. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

 

Hyvinvointi terveisin

Rauli ja Joni

Lifeturn Oy

Joni_ja_Rauli